Create an account


Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 1
» Latest member: PCosmin4.
» Forum threads: 6
» Forum posts: 6

Full Statistics

Online Users
There is currently 1 user online
» 0 Member(s) | 1 Guest(s)

 
  Cum să trimiteți o solicitare de unban / unmute?
Posted by: PCosmin4. - 12-31-2017, 01:43 PM - Forum: Cerere unban / unmute - No Replies

Dacă doriți să contestați interdicția, urmați modelul dat:

 • Numele disputa:
 • Membru responsabil al personalului (dacă este disponibil):
 • Dezactivați / dezactivați motivul (dacă este disponibil):
 • Comentarii suplimentare:
Solicitările care nu îndeplinesc criteriile de mai sus vor fi, probabil, IGNORAȚI.

Print this item

  Cum să trimiteți o solicitare de ban / mute?
Posted by: PCosmin4. - 12-31-2017, 01:41 PM - Forum: Cerere ban / mute - No Replies

Atunci când trimiteți o solicitare Ban / Mute, utilizați următorul model:

 • Discord nume utilizator:
 • Detalii:
 • Screenshot:
Solicitările care nu îndeplinesc criteriile de mai sus vor fi, probabil, IGNORAȚI.

Print this item

  Poze cu membrii comunitatii.
Posted by: PCosmin4. - 12-30-2017, 03:45 PM - Forum: Bun venit! - No Replies

In acest topic toti membrii de pe evict isi pot posta poze cu moaca lor de impins vagoane.
 
Eventual daca aveti chef, va puteti lua la mortisori pe privat.

[Image: 26168423_535913863462091_398867344241033...e=5AFE0659]

Print this item

  REGULAMENT FORUM
Posted by: PCosmin4. - 12-30-2017, 03:36 PM - Forum: Regulament forum - No Replies

1. Pe acest forum suntem o comunitate de utilizatori ai csgothic.ro, iar atacurile si jignirile intre membri acestei comunitati sunt interzise.

2. Mesajele
a) Este de dorit a se evita abaterea de la profilul sectiunilor acestui forum. In acest fel, informatiile vor sta corect sortate, iar moderatorii vor avea mai putin de munca. De asemenea, este recomandata folosirea optiunii de cautare pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.
b) Injuraturile nu sunt permise. Intelegem ca mai scapati cate un "plm" dar cand deja dati cu ea in ceilalti membri ai forumului va incadrati la urmatorul punct.
c) Nu este permis atacul la persoana.
d) Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie. Conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra.
e) Este de dorit a se evita citarea intregului post al unui utilizator daca acel post este destul de mare. 
f) Forumul nu este chat. De aceea, pentru discutiile personale intre doi utilizatori exista functia de mesagerie privata.
g) Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia.
h) Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Totusi se accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere.
i) Nu se admit sub nici o forma raspunsurile monosilabice de gen DA , NU, ASA E sau "[Image: smiley.gif]", "[Image: tongue.gif]" etc. cu exceptia categoriei "Diverse".
j) Nu se accepta limbaj de chat/mIRC sau cum vreti sa-i spuneti. Vorbiti civilizat! Pentru acel limbaj aveti chat pe forum!
k) In banlistul unui admin, nu posteaza decat acesta sau unul din owneri. Pot posta si alti membri doar la cererea ownerului.
l) Nu folositi in exces functia "quote".

3. Conturi si setari
a) Nu se accepta clonele. Daca un user este banat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, sau o persoana detine doua sau mai multe conturi, se considera CLONA.
b) Nu este permisa includerea in semnatura, nick sau avatar a nici unui link catre un site sau forum. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile, nick-urile si avatarele ce incalca acest subpunct. Acestea se accepta daca aveti permisiunea din partea unui administrator.
c) Avatarele, semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta antisemita, rasista sau obscena.
d) Paginile personale nu trebuie sa aiba tenta obscena, antisemita sau rasista. 

4. Confidentialitatea
a) Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor incalcari ale prezentului regulament.
b) Orice informatie introdusa de dumneavoastra este stocata in baza de date.
c) Orice actiune de moderare a persoanelor autorizate (administratori sau moderatorii) este stocata in baza de date.
d) Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul dumneavoastra decat in cazurile prevazute de lege. Administratorii si moderatorii nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
e) Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci sunt folosite exclusiv pentru usurarea navigarii pe forum.
f) Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator, pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta si pentru notificarea la cerere asupra anumitor evenimente care apar pe forum (raspuns la mesajul dumneavoastra, primirea unui mesaj privat ...).
g) Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a va contacta ocazional in vederea informarii asupra unor probleme specifice forumului.

5. Administratorii
a)Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

6. Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Pot exista moderatori cu atributii restranse la cateva sectiuni ale forumului sau moderatori cu atributii peste tot forumul.
f) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
g) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
h) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
i) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

7. Sanctiuni
a) Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului fir de discutie, blocarea abilitatii de a trimite mesaje pe o perioada de la cateva ore la cateva zeci de zile, suspendarea contului pe o perioada de la cateva ore la cateva zeci de zile. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare.
b) In cazul in care se observa o incalcare a regulii 2c, respectivul va primi warn.
c) In cazul unei incalcari a punctului 2f, 2g, 2h si 2i, moderatorii vor avertiza public sau privat utilizatorul in cauza sau ii va da warn direct.
d) In cazul incalcarii punctului 3b, 3c si 3d, administratorii vor edita/sterge materialele incriminate si vor atentiona pe privat utilizatorul respectiv. La abateri repetate de la aceasta regula se poate decide blocarea temporara sau definitiva a accesului la forum pentru persoana incriminata.
e) Un utilizator este banat la 4 warn-uri. Insa se face exceptie atunci cand un utilizator primeste avertismente pentru injurii grave si repetate, in acest caz banul va fi dat la 3 warn-uri. Un warn se sterge automat la 40 de zile de la primirea acestuia . 

8. Dispozitii finale
a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza totdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.
b) Pe acest forum nu se fac exceptii. Orice membru, indiferent de pozitia lui ierarhica sau numarul de posturi pe acest forum se supune acestui regulament si sanctiunile se vor aplica conform regulamentului.
c) Sectiunea "Diverse" are parte de un statut preferential in sensul ca moderarea se face mai lejer. Ca urmare a acestei reguli, la "Diverse" nu se vor sanctiona mesajele care nu sunt la subiect sau mesajele fara un continut real. Se vor sanctiona in schimb mesajele care nu respecta regula 2c.
d) Regulamentul poate fi schimbat oricand cu mentiunea ca in acest caz se va anunta public acest lucru.
e) In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent ca l-ati citit sau nu.

Print this item

  MODEL SOLICITARE SUBDOMENIU
Posted by: PCosmin4. - 12-30-2017, 03:26 PM - Forum: Solicitari subdomenii CSGothic.ro - No Replies

MODEL.

 • Subdomeniu: xyz.csgothic.ro 
 • IP: 89.39.13.81 
 • Numar de sloturi: 32 (minim 22) 
 • Mod: GunGame 
 • Hostat la: Krond.org 
 • Subforumuri alese: "Cereri admine", "Anunturi", "Cereri unban", etc (maxim 6 pentru inceput) 
 • Moderatori subforum: Ravenous, Dragon32, LMB*23 (maxim 3 pentru inceput) 
 • GameTracker link: http://www.gametracker.com/server_info/8....81:27015/ 
BENEFICII.
 • Categorie pe forum la "CSGothic servers" cu subforumuri la alegere ("Cereri admine", "Anunturi", "Cereri unban", etc) 
 • Acces de moderare la sectiunea respectiva 
 • Link direct catre sectiunea voastra pe forum de genul: http://www.subdomeniu.csgothic.ro (exemple: http://www.zm.csgothic.rohttp://www.war.csgothic.ro, etc) 
 • Expunerea serverului intr-o comunitate cu peste 1000 de vizitatori unici zilnic, in continua crestere 

Print this item

  MODEL PREZENTARE
Posted by: PCosmin4. - 12-30-2017, 03:14 PM - Forum: Bun venit! - No Replies

Avand in vedere ca zilnic se posteaza o gramada de topics plictisitoare ("Salut, bine v-am gasit!") iar userii dau pe aici doar pentru +1 @post count, evident, am decis sa stabilim un mic model care are rolul de a va da o idee despre ce fel de topics vrem sa apara aici. 

 • Prenume: 
 • Nickname: 
 • Varsta: 
 • Locatie:
 • Hobbies: 
 • De unde ati auzit de CSGothic: 
 • Ce as mai dori sa adaug: (de la abureli si descrieri de pitipoance pana la texte poetice)
P.S. - Toate campurile sunt optionale, insa un utilizator citeste cu mai multa placere un post de CALITATE si iti va lasa un mesaj de bun-venit pe masura.

Print this item

 
Latest Threads
Cum să trimiteți o solici...
Last Post: PCosmin4.
12-31-2017, 01:43 PM
Cum să trimiteți o solici...
Last Post: PCosmin4.
12-31-2017, 01:41 PM
Poze cu membrii comunitat...
Last Post: PCosmin4.
12-30-2017, 03:45 PM
REGULAMENT FORUM
Last Post: PCosmin4.
12-30-2017, 03:36 PM
MODEL SOLICITARE SUBDOMEN...
Last Post: PCosmin4.
12-30-2017, 03:26 PM
MODEL PREZENTARE
Last Post: PCosmin4.
12-30-2017, 03:14 PM

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016